УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Лятна занималня

2015-05-04

Уважаеми родители,

Лятната ваканция е 3 месеца, а Вашият отпуск - 20 дни. Ако през този слънчев сезон няма кой да се грижи за Вашите деца - за ден, седмица или месец, то ЛЯТНАТА ЗАНИМАЛНЯ на Учебен център „ТАРА” С ЕЗИЦИ, ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА, ИГРИ И РАЗЛИЧНИ СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ (от 1 юни до 15 септември) ще подаде ръка на всички Вас и на Вашите деца.

В нея всяко дете ще се забавлява на воля, ще намери нови приятели, но същевременно ще има възможност да участва и в различните школи за деца, които центърът стартира на 1 юни: Образователна школа; Школа по английски, френски и немски език; Школа по приложни изкуства; Спорт. Към всички тези специализирани занимания се прибавят и ежедневните разходки и игри на открито; тематични игри, в които децата развиват въображението си, превъплъщават се в различни роли и преживяват света през призмата на любимите си персонажи.


Нашата обща цел: пълноценна лятна ваканция за Вашите деца!

Нашето специално предложение: атрактивни спортни занимания през цялото лято!


ОБРАЗОВАТЕЛНА ШКОЛА:

• занимания по български език и математика;

• четене на задължителната за следващата учебна година литература и любими детски книжки;

• подготовка за матурите след 4.клас;

• запознаване с българските обичаи, празници и традиции; представяне на най-популярните български личности;

• тестово проверяване на придобитите знания.


ШКОЛА ПО АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, НЕМСКИ ЕЗИК:

Курсовете по английски, френски и немски език са предвидени за деца от 6-годишна възраст нагоре. Заниманията се провеждат един път седмично на групи, разделени по възрастов признак и според нивото на владеене на езика. Заниманията са забавни – под формата на игра: чрез песни, танци, рисунки и минипредставления децата усвояват знанията по естествен и възможно най-приятен начин. Целта на занятията не е децата да бъдат натоварени през ваканцията с четене и писане, а с игрови елементи, забавления и изготвяне на проекти да запазим живи придобитите през изминалата учебна година знания.


ШКОЛА ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА:

Заниманията по изобразително и приложно изкуство включват изключително широка палитра от дейности, развиващи въображението на децата – рисуване, апликиране, моделиране с пластилин, работа с природни материали (стълко, керамика, хартия, плат) и др. Специални артзанимания са насочени към социализиране на децата, към изграждане на умения за работа в екип, за релакс...

И тъй като най-приятното нещо за едно дете през лятната ваканция е играта, екипът на Учебен център „ТАРА” предвижда много отборни и индивидуални игри – спортни, образователни, състезателни, на географски и исторически теми и т.н., и разбира се, игри на открито.

Цената не включва (храна, пътни разходи и входни такси за музеи, зоопарк, кино и допълнителни занимания)

Допълнителни занимания:

- посещение на Зоологическата градина  

- възможност за екскурзии до ферми за екзотични животни

- светът на растенията – посещение на „Природозащитен информационен център“ в Драгалевци и Дендрариума – Златните мостове

- посещения на музеи и галерии

- различни видове спорт 


Отстъпки в Занималнята:

- 10 % за всички записали се до 24.05.17;

- 10% ОТСТЪПКА за второ дете от семейството;

- 10% за варианта "Водя приятел";

- 10% за деца, посещавали постоянната занималня;

- 10% от таксата за постоянната занималня (започваща от 15. септември) за децата, посещавали лятната занималня;

- 20% при предплащане на целодневна или полудневна лятна занималня за целия летен период

                   * Ползва се само една от посочените отстъпки!


Учебната програма (включваща образователни и занимателни игри, съобразени с възрастта на децата) се съгласува с родителите при започване на

ЛЯТНАТА ЗАНИМАЛНЯ

Очакваме Ви с много подаръци и приятни изненади!

ЕТИКЕТИ

ДОКУМЕНТИ

  • Воден свят

  • Зайчета от хартия

  • На лагер

  • Пано от природни материали

  • Покемони

  • Рисунки в парка

  • Светът и моето родословно дърво

  • Фигурки от захарно тесто

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ