УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Блог

2019-02-20

Скъпи приятели,

Много са въпросите, които ни вълнуват в кога подредения ни, кога не съвсем подредения ни делник, но на тази страница може да споделяте какво ли не: гняв, тревога, очакване, надежда... или нещо за прословутите матури... Те вече са факт, от който едни се плашат, а други го подценяват.

Какво ли не се изписа в пресата, какво ли не се изговори по радиото и телевизията, какви ли не публикации и насоки в помагала не излязоха на пазара!
Ние няма да коментираме всичко това от страниците на нашия сайт, за да не се повтаряме с вече известното и за да оставим вие сами да изградите своите позиции. Ще ви представяме обаче в една поредица от различни жанрове по-интересни материали, изготвени от наши изявени настоящи и бивши курсисти, както и от колеги. Позициите им може да подкрепите с лични мнения, които да изпращате на нашата поща. Можете, разбира се, и да поспорите индиректно с тях, като ни изпратите свои писмени работи, които да публикуваме.
Очакваме ви, а вие пък очаквайте най-добрите работи.

Модерните професии

Прочетете още
Първият учебен ден –…

Прочетете още
Да научим децата да уважават…

и другите, и себе си!

Прочетете още
Активности за децата…

Прочетете още
Как да накараме децата…

Прочетете още
Как да възпитаваме детето…

Прочетете още
За ползата от четенето

Прочетете още
Родител-дете: кой „командва…

парада“ ?

Прочетете още
Как да се справим с тормоза…

Прочетете още
Как да изградим самочувствие…

Прочетете още
„ Аз съм българче свободно......“

Прочетете още
Как да изграждаме у детето…

навик за четене

Прочетете още

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ