УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

(Поне) 8 причини

да учим висше образование

2020-05-27

                                            (Поне) 8 причини да учим висше образование

  1. Висшето образование ще разшири кръгозора Ви. Ще отвори пред Вас прозорец към знанието.  Ще Ви въвлече в нов свят, изпълнен с интелектуални и житейски предизвикателства.
  2. Висшето образование Ви прави грамотни, прави Ви компетентни в определена сфера и Ви дава възможност да намерите правилния професионален път за себе си.
  3. Висшето образование Ви среща с една нова среда, давайки Ви възможност да общувате с други млади хора, споделящи идентични на Вашите интереси. Студентската среда е място за нови приятелства, за изграждане на умения за работа в екип, за раждане и обсъждане на идеи.
  4. Висшето образование Ви прави информирани. Прави Ви хора, които могат да развият аналитичното си мислене, да направят информиран избор, да взимат разумни решения.
  5. Висшето образование ще Ви срещне с нови преподаватели. С  хора, посветили времето и енергията си на това да образоват поколения от критично мислещи  хора.
  6. Висшето образование ще Ви даде самочувствието, че сте изминали цялата образователна стълбица в преследването на  собственото си самоусъвършенстване.
  7. Висшето образование ще Ви накара да се чувствате като граждани на света, защото интелигентният и образован човек е ценен, където и да се намира на географската карта.
  8. Висшето образование променя света – малкия и големия, нашия и вашия, този на отделния човек и този на цялото човечество.

                                                                                                                                                                                                                                              Ния Стефанова

                                                                                                                                                                                                                                      Преподавател по БЕЛ

 

                                                                                                                                                                                                

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ