ЕТИКЕТИ

учебен център курсове тара матура обучение учебен център тара кандидат студенти обучения български език БЕЛ 7 клас изпит съчинение езикова култура кандидат-студенти интензивен курс математика консултации личностно израстване 10 клас есе ускорени кариерно развитие занималня 6 клас 5 клас услуги 9 клас изкуства пробен 8 клас история Христо професионално чуждоезиково обучение публикации ЦПО Йордан Йовков яворов Ботев 12 клас Вазов Иван Смирненски литература мениджмънт френски език технологии рисуване тренинг ДЗИ 4 клас marketing немски език 2 клас испански език кандидатстудентски пейо кореспонденция correspondence 3 клас 1 клас център документи лидърство руски език английски език маркетинг информационни игри присъствено лятна ваканция лятна занималня онлайн обучение индивидуално 11 клас дистанционно обучение забавления на открито подготовка приложни малки групи география декоративна фигурална всички класове едногодишен двугодишен човекът и обществото формат натюрморт химия поддържащи нива кандидатстване физика човекът и природата бал консултация композиция симулационни изпити
  УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Центровете за професионално обучение в подкрепа на бизнеса

2020-08-03

 
Все по-често българските работодатели се сблъскват с проблема с недостига на квалифицирана работна ръка. По Черноморието той е най-осезаем.  И това лято намирането на добре обучени готвачи, администратори и камериери се оказа трудна задача. Основната  причина е, че голяма част от квалифицираните кадри се ориентират към чужбина, заради по-доброто заплащане, а професионалната подготовка на служителите, оставащи на разположение тук често не е на нужното ниво, което от своя страна води до съществени загуби в туристическия сектор. 
Проблемът се задълбочава и от факта, че повечето от младите хора се ориентират към специалности, които не отговарят на нуждите на бизнеса, а това означава, че след време ще има недостиг не само на квалифицирани кадри, а на кадри изобщо. 
Центровете за професионално обучение, какъвто е и ЦПО ТАРА, предоставят възможност за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Всеки, който има желание да се развива и по този начин да отговаря на постоянно променящите се професионални изисквания, може да се възползва от квалификационни курсове. Разширяването на уменията и знанията е важна предпоставка за трайната и успешна реализация на пазара на труда. Обучението по различни специалности в сферата на административното обслужване, хотелиерството и ресторантьорството в ЦПО ТАРА е практически ориентирано и изцяло съобразено с нуждите и очакванията на курсистите. След успешно завършване на съответния курс се издава Свидетелство за професионална квалификация.
Вече десет години се стремим и успяваме да помагаме на служителите и работодателите. На служителите - да придобият умения и увереност и да ги подкрепим в търсенето на желаното професионално развитие. И на работодателите – да повишат квалификацията на своя персонал. 
 
                                                                                                                                                                                                                       
 

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ