УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Голямата депресия

2015-03-31

Има тежки моменти, в които облаците и работните задачи се трупат бързо, а шефът изглежда като пред буря. А ако пристигне и новата сметка за парно, не остава друго, освен да въздъхнеш: "Нещо съм се депресирал...". И евентуално: "Ще взема да се хвърля отнякъде".
За да не стане истинска диагнозата, по-добре е да вземеш нещата в свои ръце и да се изтеглиш сам за косите. Много клубове и центрове имат идеи как точно да стане това. "Моят колега Мартин Иванов прави drum терапия с ударни инструменти, която ни поддържа свежи. Свиренето е особено разтоварващо, както и рисуването, танците, спортът и цветарството", твърди Лилия Ахтарова, член на Българската асоциация по музикотерапия, психо-, арт- и музикотерапевт. Потвърждава го и шефката на учебен център "Тара" Марияна Бохотска: "Курсовете ни по живопис, работа с глина, правене на колажи и иконопис са пълни с хора, които след работа идват да разпуснат. Често сред тях имаме и чужденци - шведи, гърци, американци."

публикувано в сп. "ТЕМА"

ДОКУМЕНТИ

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ