УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Езиково обучение за най-малките

1. НОВО:  Английски език за деца в предучилищна възраст (4-6 години)

            В дългогодишната си практика в обучението с деца по английски език нашите педагози работят с утвърдени системи на "Oxford University Press" - Tiny Talk, Get Ready, Let's Chant, Let's Sing, Open Sesame, English Today.

            Методиките, прилагани в обучението, са нестандартни, но и съобразени с възрастовите особености на децата и включват интересни игри, песни, танци, приказки, стихотворения наред с рисуване и писане...

            След преминаване на Програмата за обучение (I ниво за 4-годишните; II ниво за 5-годишните; III ниво за 6-годишните) децата усвояват над 500 думи; познават английската азбука; броят до 100; способни са да водят елементарен разговор на английски език; да задават основни въпроси и да им отговарят; знаят песни, стихотворения, приказки. В края на всяко ниво родителите наблюдават драматизация върху приказка на английски език с участието на своите деца.

            Курсът се провежда веднъж в седмицата (започва м. октомври и приключва края на м. май), като цената на целия курс е 340 лв. 

 

 2. НОВО: Немски език за деца в предучилищна възраст (4-6 години)

            В тези курсове децата правят първи стъпки в чуждоезиковото обучение по немски език чрез игри, приказки, рисуване и песни.

Децата ще се запознават с чудния свят на буквите. В забавна и приятна атмосфера, ще учат думи и структури по теми от тяхното ежедневие и ще придобиват умения да водят кратки разговори. Изучените стихчета, песни, диалози и приказки, децата представят на заключително тържество в края на учебната година.
            Курсът ще се провежда веднъж в седмицата. Цената на целия курс е 340 лв.
            На същата цена организираме и курс за прием в 1. кл. в "Шилер" (цената е за едно посещение в седмицата, при 2 или 3 посещения цената се променя). Подготовката включва изучавания материал в подготвителните класове в "Шилер".

 

 3. Френски език "Зайчета" (деца в предучилищна възраст) е вече утвърден формат в Учебния център и продължава своята дейност от м. октомври до края на м. май. Курсът ще се провежда веднъж в седмицата, като цената на целия курс е 340 лв.

 

 4. Обучение по роден език

Потребността от знания по чужд език е вече факт, но тя е на базата на едно добро познаване на българския език, затова в Учебния център предлагаме обучения по БЕЛ и извън учебно време - съботни занимания по 2 часа.

 

ВКЛЮЧЕНО В ОБУЧЕНИЕТО

Групово

Игрово

Индивидуално

Интерактивни методи

забавно и лесно

28

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

22

КУРСОВЕ

3

УЪРКШОПОВЕ

7

УСЛУГИ

   ИНФОРМАЦИЯ:   ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРМАТА ЗА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

СВЪРЖЕТЕ СЕ

ИЗПРАТИ

ДОКУМЕНТИ

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ