УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА     ·       ЦПО     ·       НОВИНИ     ·       (+359) 2 980 7432

Уъркшоп по иконопис

2015-03-28

Като всяко изкуство, иконописта също има своите изразни средства, а всяка епоха подбира подходящи техники за изразяване идеите, внушаващи един нереален духовен мир, различен от земния. Съвременните иконописци влагат в изработването на икони не само умения в използването на древни декоративни техники, а и душа. Всеки от тях, влизайки в канона, придава и уникална визия на изработеното от него. Защо и Вие да не сте част от тази магия поне за малко, включвайки се в нашия уъркшоп? 

В рамките на 3 часа (1 теоретичен и 2 практически) под ръководството на художници, преподаватели с дългогодишен опит, ще участвате в създаването на икони (започнати от вече утвърдени майстори иконописци и завършени от Вас). С предоставените Ви темперни бои и четки Вие сами ще ги довършите и ще ги отнесете със себе си като подарък.

 

ЕТИКЕТИ

ДОКУМЕНТИ

Учебен център Тара

ТАРА АКТИВ ЕООД започва дейността си като Учебен център ТАРА с подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както и с езиково обучение в гъвкави и атрактивни форми. С лицензия № 200612342 /19.07.2006г. на Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на РБългария към ТАРА АКТИВ ЕООД се открива ново направление – професионално обучение.

              

ГАЛЕРИЯ